groepen
groepen
documenten
fotos
nieuws
onze school
Maand archief

Meester Kreuger 40 jaar in het onderwijs

Vandaag was het groot feest op de Elimschool. Meester Kreuger vierde met alle kinderen samen dat hij 40 jaar in het onderwijs werkt.

In het grootste geheim was het feest voorbereid, meester wist echt van niets! ‘s Ochtends werd hij thuis opgehaald met een mooie cabrio. Daarna reed deze auto zo het schoolplein op en werd Meester Kreuger toegezongen door alle kinderen en collega’s. Prachtig.

Vervolgens werd hij overladen met bloemen. Elke klas, elk kind had een bloem gemaakt, wat een bloemenzee werd dat.

Meester had voor ons lekkere cupcakes, dat was smullen. Heel gezellig zo met z’n allen op het plein. Gelukkig was het weer goed.

De dag ging verder met een wandeling naar de Wellehof. Hier mochten we gebruik maken van het podium. Op het podium kwam een voorstelling. Een geweldige voorstelling voor jong en oud. Matthijs Vlaardingerbroek vertelde ons dat we bezig met moesten met onze talenten. Door middel van leuke korte verhalentekst, handpoppen en kleine trucjes liet hij ons ontdekken dat we allemaal talenten hebben:

“Laat maar zien wie je bent, iedereen heeft een mooi talent!”

Wat hebben we genoten van de voorstelling. Echt geweldig. En zelfs toen was het feest nog niet voorbij. We liepen terug naar school en daar volgde nog een heerlijke traktatie: voor iedereen patat met een frikandel. Smullen!!!

U leest het al een dag om nooit meer te vergeten…..

Wanneer u op de volgende link klinkt kunt u een indruk van deze dag krijgen. Hier staan heel veel mooie foto’s.       http://www.mijnalbum.nl/Album=AJHIMZ66

Contact


Elimschool
Molenstraat 3
7462 TK Rijssen

Tel.: 0548 – 54 20 30
info@elimschoolrijssen.nl