groepen
groepen
documenten
fotos
nieuws
onze school

Maand archief

Letterfeest in groep 3

This gallery contains 19 photos.

Afgelopen dinsdag was het feest in groep 3! We kennen namelijk alle letters en dat is zeker een feestje waard.

Kerst 2017

Het was een prachtige viering. Elke groep had op eigenwijze inbreng in deze viering. Zo werd het een viering van en met ons allemaal. Ook de meesters en juffen zongen nog met het ‘Elimkoor’.

https://youtu.be/D5gbG5k-dUU

Herfst

Deze week beginnen we in onderbouw 1 met het thema herfst.

Koningsspelen 2017

Afscheid van meester Kreuger

Feestelijke opening van het schoolplein!

Vrijdag 17 juni was het zover, ons schoolplein werd geopend. Daar hebben we met elkaar een mooi feest van gemaakt. We kregen ook nog het vignet van de gezonde school. 2016-06-17 11.17.50

Meester Kreuger hebben we ook in het zonnetje gezet. Mede dankzij zijn grote inzet hebben we nu zo’n mooi plein. Ook het feit dat hij al bijna 25 jaar onze directeur is deed ons besluiten het plein naar hem te vernoemen.

Hier twee keer een link naar een filmpje!

https://magis.to/OTh8BUBRAAt5LD4PYnZLB3A?l=vsm&o=i&c=c

https://magis.to/LU0dPwFWQT9vAhVhCzE?l=vsm&o=i&c=c

 

Flash Mob van de projectweek: ‘feest!’

 

Het nationaal schoolontbijt

Afgelopen dinsdag, 10 november, hadden we weer ons jaarlijks schoolontbijt.

De Plusmarkt heeft alles aangeleverd en  wat was het gezellige in alle klassen; de kinderen hebben er enorm van genoten.

Het uitgangspunt was dit jaar opnieuw :gezonde voeding, zodat er uitsluitend gezonde producten in de ontbijtdoos zaten. Halvarine boter, appelstroop, vetarme kaas en smeerkaas, halfvolle melk.

Diverse foto’s zijn al via klasbord verstuurd maar in de map foto’s vindt u nog meer mooie plaatjes.

Meester Kreuger 40 jaar in het onderwijs

Vandaag was het groot feest op de Elimschool. Meester Kreuger vierde met alle kinderen samen dat hij 40 jaar in het onderwijs werkt.

In het grootste geheim was het feest voorbereid, meester wist echt van niets! ‘s Ochtends werd hij thuis opgehaald met een mooie cabrio. Daarna reed deze auto zo het schoolplein op en werd Meester Kreuger toegezongen door alle kinderen en collega’s. Prachtig.

Vervolgens werd hij overladen met bloemen. Elke klas, elk kind had een bloem gemaakt, wat een bloemenzee werd dat.

Meester had voor ons lekkere cupcakes, dat was smullen. Heel gezellig zo met z’n allen op het plein. Gelukkig was het weer goed.

De dag ging verder met een wandeling naar de Wellehof. Hier mochten we gebruik maken van het podium. Op het podium kwam een voorstelling. Een geweldige voorstelling voor jong en oud. Matthijs Vlaardingerbroek vertelde ons dat we bezig met moesten met onze talenten. Door middel van leuke korte verhalentekst, handpoppen en kleine trucjes liet hij ons ontdekken dat we allemaal talenten hebben:

“Laat maar zien wie je bent, iedereen heeft een mooi talent!”

Wat hebben we genoten van de voorstelling. Echt geweldig. En zelfs toen was het feest nog niet voorbij. We liepen terug naar school en daar volgde nog een heerlijke traktatie: voor iedereen patat met een frikandel. Smullen!!!

U leest het al een dag om nooit meer te vergeten…..

Wanneer u op de volgende link klinkt kunt u een indruk van deze dag krijgen. Hier staan heel veel mooie foto’s.       http://www.mijnalbum.nl/Album=AJHIMZ66

En de winnaar is…..

Donderdag 18 juni was de voorleeswedstrijd op de Elimschool.

Het was geweldig om te zien hoe de kandidaten zich hadden voorbereid. Iedereen liet zich van de beste kant zien en vooral…. horen. Stuk voor stuk toppers waren het. Ook het publiek verdiend een compliment, het was een hele mooie ochtend. Tijdens het jury overleg werd er ook nog voorgelezen door kinderen uit de lagere groepen. Al met al was het een hele happening met allemaal winnaars maar ook 1 kampioen, Benthe uit MB3 was de winnaar van 2015! Benthe gefeliciteerd, je hebt het geweldig gedaan.

 

 

Contact


Elimschool
Molenstraat 3
7462 TK Rijssen

Tel.: 0548 – 54 20 30
info@elimschoolrijssen.nl